SimCity: Er word gekeken naar een offline modus.

SimCityUitbreiding4

SimCity is nu ongeveer zeven maanden uit en sinds die tijd moeten we jammer genoeg het spel online spelen. De een speelt het nog meer dan de ander maar dat laten de problemen met de online modus in het begin niet vergeten. Je kwam niet op de server, je liep vast of je save game was weg. Gelukkig zijn we er al iets op vooruit gegaan maar we blijven toch écht de offline modus missen. Niets is fijner dan een save game op je eigen PC toch?
In ieder geval staat in de nieuwe blog die Patrick Buechner schreef een hoop nieuwtjes, waaronder ook een stukje over de offline modus. Ze zijn hier nu éindelijk mee bezig.

Exploration for Offline Mode is Happening
Right now we have a team specifically focused on exploring the possibility of an offline mode. I can’t make any promises on when we will have more information, but we know this is something that many of our players have been asking for. While the server connectivity issues are behind us, we would like to give our players the ability to play even if they choose not to connect. An offline mode would have the additional benefit of providing room to the modding community to experiment without interfering or breaking the multiplayer experience.

Wil je de hele blog lezen? Klik dan hier

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *