SimsNetwerk & SimCookie: De Sims 3 Belmont wereld

SimsNetwerkDeSims3Belmont

Als het iets is wat ik fantastisch vind is het wel mensen die dingen kunnen creëren met De Sims. De nieuwe wereld waar SimsNetwerk en SimCookie aan hebben samen gewerkt is een super mooie wereld waar veel tijd in heeft gezeten. Deze wereld is het delen met jullie zeker waard! Laat  SimsNetwerk en SimCookie weten wat jullie van de wereld vinden (Als je hem hebt gedownload), dat zullen ze vast op prijs stellen!

Beschrijving van SNW
De Sims 3 Belmont was gemaakt door zowel Greg van SimCookie en mijzelf. We hebben beide aan de wereld, de gebouwen en het idee erachter gewerkt. Ik vind het 50s thema en mid-century moderne architectuur erg leuk en op een of andere manier was dat besmettelijk: Greg begon het ook leuk te vinden. Zodoende begonnen we aan Belmont. Het duurde even, door andere projecten en activiteiten in de Sims community en persoonlijk. Maar hier is ‘ie dan. Het is af. We hebben ons best gedaan en we zijn er trots op: De Sims 3 Belmont!

| SimsNetwerk & SimCookie: De Sims 3 Belmont wereld | 

1 reactie

  1. Het is een mooie wereld maar toch met een paar foutjes. Bij de brug zit een diepe kuil en daardoor blijven sims op de brug staan en kunnen niet meer verder. En ik mis in sommige huizen een koelkast of fornuis en dan kan ik geen sims laten verhuizen naar zo’n kavel.
    En ik was naar een appartementen gebouw verhuisd en daar woonde al 2 sims. Ik kon ze niet verwijderen want ze waren geen huisgenoten. Misschien is dit wel gewoon een bug in mijn spel hoor want die heeft sinds exotisch eiland wel meer rare bugs . Maar het viel me wel op.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *