Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

SimGuruCopeland plaatst verdachte tweets op twitter

Hmh het is niet voor de eerste keer dat SimGuru’s geheimzinnig doen op het internet. Het liefst laten ze ons zo veel mogelijk raden, waarschijnlijk lachen ze om de meeste dingen achter hun pc. Maar dat maakt niet uit, van onze fantasie kunnen ze misschien weer een leuke andere store set maken? In ieder geval lijken de tweets een beetje er op dat er misschien een nieuw monster komt? Dit is puur een gokje vanuit de tweets.. Misschien wacht Copeland wel op het nieuwe album van Lady Gaga.

3 gedachtes over “SimGuruCopeland plaatst verdachte tweets op twitter”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>