Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

De Sims 3 Store heeft een update gehad

De ‘Dagelijkse aanbieding’ en de ‘aankoop geschiedenis’ hebben een update gehad in De Store. Bij de aankoop geschiedenis kun je nu meerdere dingen te gelijk downloaden, dit scheelt enórm veel tijd als je bijvoorbeeld je spel opnieuw moet installeren. Eerst moest je alles stuk voor stuk downloaden! Nu niet meer, tof! Niet alleen dat is dus veranderd in de store ook de dagelijkse aanbiedingen pagina is veranderd. Je ziet de voorwerpen die in de aanbieding komen (jammer genoeg niet de prijs) en natuurlijk die in de verkoop zijn. Wel moet je nog steeds opletten op de tijd, het kan zo zijn dat het ene voorwerp sneller is uitverkocht dan het andere.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>