Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Accessoires Pakketten, De Sims 3 PC en De Sims 3 Uitbreidingen

Mega korting op De Sims 3 bij Bol.com

DeSims3

 

Soms is het krijgen van een nieuwsbrief helemaal niet vervelend, vooral niet als je favoriete spel er in staat. Bol.com heeft een aparte pagina gemaakt met allé spellen van De Sims 3 en de uitverkoop prijzen. Ik zou zeggen: Kijk snel want volgens mij is het wel de moeite waard!!

| Mega korting op De Sims 3 bij Bol.com |

2 gedachtes over “Mega korting op De Sims 3 bij Bol.com”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>