Je kunt gewoon niet zonder!

Simtastic besparingen bij Origin op De Sims 3!

OriginUitverkoop

 

Naast dat Bol.com een heerlijke aanbieding heeft, heeft Origin nu ook een Simtastische aanbieding. Je kunt tot wel 60% besparen op De Sims titels! Wow! Ook is er nog een aanbieding waarop je 40% korting krijgt op De Sims 3 Exotisch Eiland! Deze aanbieding geld van 10 tot 14 oktober.

| Simtastic besparingen bij Origin op De Sims 3! |

 

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>