Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Accessoires Pakketten, De Sims 3 PC en De Sims 3 Uitbreidingen

Simtastic besparingen bij Origin op De Sims 3!

OriginUitverkoop

 

Naast dat Bol.com een heerlijke aanbieding heeft, heeft Origin nu ook een Simtastische aanbieding. Je kunt tot wel 60% besparen op De Sims titels! Wow! Ook is er nog een aanbieding waarop je 40% korting krijgt op De Sims 3 Exotisch Eiland! Deze aanbieding geld van 10 tot 14 oktober.

| Simtastic besparingen bij Origin op De Sims 3! |

 

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>