Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Vooruit in de Tijd

De Sims 3 Vooruit in de Tijd – Feature Preview Video

EA Duitsland plaatste deze leuke video met bom vol informatie over de aankomende en laatste uitbreiding van De Sims 3. Jammer genoeg moet je Duits wel een beetje goed zijn, anders gaat het iets te snel maar de beelden zijn ook al mooi genoeg!

Een gedachte over “De Sims 3 Vooruit in de Tijd – Feature Preview Video”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>