Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

De Sims 3 Store ‘Spook kavel’ preview

SimGuruTatorTot heeft een nieuwe sneak peek geplaatst op het officiële forum van De Sims 3. Hierin lijkt het wel alsof Magere Hein wel zijn eigen huisje krijgt in de wereld van je Sims, eng! Meer details over de set is jammer genoeg nog niet bekend, zodra deze wel bekend zijn dan zullen wij meer informatie plaatsen!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>