EA Mobile NEWS: nu ook tieners in De Sims FreePlay!

    Op veler verzoek zijn er nu ook tieners in De Sims FreePlay!

Geef verjaardagsfeestjes, ga naar de middelbare school of schop het zelfs tot tieneridool

FreeplayTieners

 

Op verzoek van veel spelers en community uit de hele wereld zijn er met de nieuwste update voor De Sims FreePlay nu ook tieners in Simstad.Met de ‘tiener’-update kun je je Sims laten opgroeien tot tieners die hun schooldiploma halen en zelfs beroemd kunnen worden.

De kleine groene alien Osiris is terug en met zijn buitengewone technologische vaardigheden maakt hij verjaardagstaarten waarmee kinderen kunnen worden veranderd in tieners. Laat je tieners hun eerste onwennige zoen uitwisselen, een serieus afspraakje maken of in het park rondhangen.

Duik in de boeken op de middelbare school en verdien beloningen terwijl je probeert de beste student te worden! Vanaf medio november kunnen Sims bovendien roem en rijkdom vergaren als tieneridool. Laat je tieneridool liedjes schrijven en gebruik nieuwe instrumenten zoals een keyboard, basgitaar, drumstel, elektrische gitaar en microfoon. Deel handtekeningen uit, maak foto’s en laat andere tieners in katzwijm vallen. Zo leuk is het om beroemd te zijn!
Bouw een Simstad-bord voor een beroemde tiener voor extra bonussen bij stadskaartbeloningen. Zet het bord neer om de Tienerstervilla te ontgrendelen, het perfecte verblijf!

Om in de Halloween-stemming te komen, krijg je met de ‘tiener’-update ook nog zes nieuwe spoken die Simstad onveilig maken. Als je ze allemaal vangt voordat het Halloween is, ontgrendel je griezelige nieuwe voorwerpen en kostuums.

De ‘tiener’-update voor De Sims FreePlay is nu verkrijgbaar in de App Store, en via Google Play. Download De Sims FreePlay hier gratis.

Ga voor meer informatie over De Sims FreePlay naar https://www.facebook.com/thesimsfreeplay . Voor meer informatie bezoek: www.eamobile.com.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *