Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen en De Sims 3 Vooruit in de Tijd

SimsVIP: De Sims 3 Vooruit in de Tijd preview

SimsVIPpreview

Naast onze eigen preview, van andere Nederlandse fansites is het ook tijd om eens wat leuke previews te promoten van buitenlandse fansites. Vandaag de Preview van SimsVIP, de welbekende site heeft een ontzettend mooie preview online gezet! Deze is net zoals onze preview, geschreven door FranSor, zeker de moeite waard om even te lezen!

|SimsVIP: De Sims 3 Vooruit in de Tijd Preview |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>