Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Columns en SN Interview

SimsNieuws Interviewt: Shaan

SNInterviewt
In de Nederlandse De Sims Community lopen allemaal Simfans rond die op hun eigen manier De Sims spelen en hun liefde (of verslaving) voor de game op allerlei manieren uiten.Dat kan het maken van dagboeken zijn, het maken van ingame video’s (machinima’s), het actief zijn op allerlei forums, het runnen van een fansite of een magazine over De Sims en nog op veel meer andere manieren. Die diversiteit binnen de Nederlandse De Sims Community is voor ons reden om zo nu en dan een Simfan of Fansite eens flink in het zonnetje te zetten! Vandaag een interview met Shaan, Shaan staat op ons forum bekend als een talent met een fotografisch oog.

| SimsNieuws Interviewt: Shaan |

Een gedachte over “SimsNieuws Interviewt: Shaan”

  1. Froos

    Wat een leuk interview. Ik ben meteen wat meer over je te weten gekomen in het goede zin van het woord. Ik was ook altijd een verslaafde RCT speler 😉 Veel plezier met meer screens maken Shaan. Ze zien er altijd geweldig uit.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>