Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store Uitverkoop

Gratis Halloween Storeset: Alleen Lollig Lekkers

Klik op de afbeelding om naar de site te gaan

We krijgen niet vaak wat gratis uit de store, maar als we dan iets gratis krijgen is het meestal rond de feestdagen. Ook dit keer zijn er weer nieuwe gratis items te scoren om je huis nog een stukje griezeliger te maken! Er zitten in totaal twee voorwerpen bij deze set, niet erg veel maar het is tenminste wat!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>