Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Vergeet je klok vanavond niet te verzetten!

wintertijdDeze leuke screen werd geplaatst op de Facebook van De Sims  als een kleine reminder dat vannacht de wintertijd in gaat! Eindelijk weer een uurtje langer slapen en genieten van de donkere avonden! Wat vinden jullie fijn of (juist niet) fijn aan de herfst/winter? (De tijd op het forum word zo snel mogelijk aangepast)

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>