EA Video Alert: Launch Trailer SimCity Steden van de Toekomst

GA VOOR GROEN OF GA VOOR GELD: DE KEUS IS AAN JOU IN SIMCITY STEDEN VAN DE TOEKOMST

De releasetrailer van SimCity™ Steden van de Toekomst* is vandaag uitgebracht en geeft spelers tips en advies over de nieuwe specialisaties. Hiermee kun je je huidige steden omtoveren tot steden van de toekomst. Klik hier om het filmpje te bekijken en om te bepalen of je groen of gierig wordt in SimCity Steden van de Toekomst, verkrijgbaar vanaf 14 november.

Ga voor groen en plaats de Academie in je stad – red de bomen en verricht onderzoek naar nieuwe technologieën zoals de magneetzweeftrein. Er is een nadeel: het zal je Sims heel veel geld kosten. Je kunt ook hebberig worden en in OmegaCo investeren. Je stad zal worden overspoeld door OmegaCo-fabrieken en -winkels waardoor je slapend rijk wordt. Hiervoor moet je alleen wel je natuurlijke grondstoffen uitputten, maar zolang het geld oplevert, mag alles. Of niet soms? Bij SimCity Steden van de Toekomst telt elke beslissing even zwaar om de stad van de toekomst te vormen. Ga voor groen. Ga voor geld. Of misschien een beetje van beide? Het is jouw toekomst. Jij beslist.

Voltooi deze nieuwe specialisaties in enorme, verticale bouwwerken genaamd Megatorens, die tot aan de wolken reiken en boven de rest van je stad uittorenen. Met de juiste beslissingen kunnen de Megatorens zelfvoorzienende giganten worden die alle mogelijke voorzieningen onder één dak bevatten.

SimCity Steden van de Toekomst heeft als basis de ultieme stedenbouwsimulatie die wereldwijd door meer dan twee miljoen mensen wordt gespeeld. Spelers krijgen nu de mogelijkheid om hun steden de toekomst in te brengen en te ontwikkelen. Elke toekomstige technologie die je in je stad toepast, verandert ook de directe omgeving waardoor je stad de toekomst tegemoet treedt. Nieuwe regio’s, nieuwe futuristische technologie, nieuwe stadsspecialisaties en nieuwe vervoermethoden veranderen de manier waarop steden vorm krijgen en zich ontwikkelen.

SimCity Steden van de Toekomst heeft een PEGI classificatie van 7 jaar en ouder. Je kunt de uitbreiding nu reserveren op Origin.com en in winkels over de hele wereld. Ga voor meer informatie en het nieuwste materiaal naar www.info.ea.com.

*Basisspel SimCity vereist om te spelen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *