Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SimCity Steden van de Toekomst

EA Media Alert: SimCity Steden van de Toekomst game-trailer is beschikbaar

SimCity Steden van de Toekomst game-trailer is beschikbaar

Schiphol-Rijk, 5 november 2013-  Vooruitlopend op de release op 14 november, heeft Maxis een gametrailer van SimCity™: Steden van de Toekomst* uitgebracht. Nieuwe regio’s, nieuwe futuristische technologie, nieuwe stadsspecialisaties en nieuwe vervoermethoden veranderen de manier waarop steden vorm krijgen en zich ontwikkelen. Opgelet! De toekomst is aangebroken. Bekijk de video hier.

In de gametrailer maak je kennis met de specialisaties van De Academie en OmegaCo. Nadat je relevante onderzoeken hebt vrijgespeeld, kun je je steden transformeren met MagLevs, robotfabrieken, afvalverstuivers, golfmachines en meer. Deze gloednieuwe functies spelen een rol in de enorme Megatorens die boven de skyline van je stad uittorenen.

SimCity Steden van de Toekomst heeft als basis de ultieme stedenbouwsimulatie die wereldwijd door meer dan twee miljoen mensen wordt gespeeld. Je krijgt nu de mogelijkheid om je steden de toekomst in te brengen en te ontwikkelen. Elke toekomstige technologie die je in je stad toepast, verandert ook de directe omgeving waardoor je stad de toekomst tegemoet treedt.

SimCity Steden van de Toekomst heeft een PEGI leeftijdsclassificatie van 12+. Je kunt de uitbreiding nu reserveren op Origin.com en in winkels over de hele wereld. Ga voor meer informatie en het nieuwste materiaal naar www.info.ea.com

*Basisspel SimCity vereist om te spelen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>