Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store en Nieuws

Nieuw Russia set vanavond verkrijgbaar!

Ben jij helemaal fan van het prachtige Rusland? Dan heb ik een leuk nieuwtje, want vanavond komt er een nieuwe set in de store!

Vanavond kunnen wij prachtige items verwachten die in een Rusland thema gepimpt zijn. Deze set is meer gemaakt om te bouwen en bevat geen kavel of premiummateriaal. De set bevat wel prachtige kledingstukken in een Russische stijl uiteraard. Voor de mensen die niet van het bouwen houden, wordt er een kavel online gezet (Gratis, maar je moet wel de set aanschaffen.) Vanavond probeer ik alle kennis online te zetten voor jullie!

23 gedachtes over “Nieuw Russia set vanavond verkrijgbaar!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>