Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store en Nieuws

De Sims 3 Store: Hint naar nieuwe set door SimGuruCopeland

De SimsGuru’s laten ons maar zweten en laten onze nieuwsgierigheid weer eens goed op de proef stellen. Vandaag, 24 november, zal SimGuruCopeland ons een hint gaan geven over de aankomende De Sims 3 Store set. Het is nog niet bekend of het materiaal iets te maken zal hebben met de nieuwe wereld, die voor 11 januari komt, of dat het weer premium materiaal is. Het blijft een gokje waar ze ons mee gaan verassen, in ieder geval weten we vanavond meer over de aankomende store set.

3 gedachtes over “De Sims 3 Store: Hint naar nieuwe set door SimGuruCopeland”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>