Sims 3 Roaring Heights: Terugkerende familie uit de Sims 2

Consort Capp

We zijn voor een paar dagen op vakantie in Roaring Heights en we vinden het jammer dat we deze locatie niet eerder ontdekt hebben! De pier is fantastisch; je kunt er heerlijk eten, van romantische zonsondergangen genieten en het is ook nog eens dichtbij het strand. Zo gauw de zon onder is, barst het nachtleven los is het centrum!

De inwoners van Roaring Heights hebben de art deco-stijl hoog in het vaandel staan. Je ziet deze stijl overal in de stad terug. We houden van de pastelkleuren en de fel verlichte gebouwen aan het strand. En moet je die extravagante wolkenkrabbers eens zien!

We vinden het hier zo geweldig, dat we ons in de huizenmarkt aan het verdiepen zijn. De huizen zijn zo uniek; we hebben nog nooit eerder dit soort huizen gezien! Wat zal het hier fijn wonen zijn. We hopen dat we jou ook binnenkort welkom kunnen heten in de buurt!

— Contessa & Consort Capp

Voor de personen die De Sims 2 hebben gespeeld, kennen vast de familie Capp. Ook deze familie heeft een terugkeer in de Sims 3 vastgesteld en zijn te zien in de nieuwe, prachtige wereld: Sims 3 Roaring Heights.

Biografie: Contessa Capp
Biografie: Consort Capp

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *