De Sims 3 Roaring Heights nu verkrijgbaar

Verdiep je levensstijl

Welkom in een stad waar gewaagde vormen, diepe kleuren en prachtige gebouwen hun stempel op de skyline drukken! De inwoners van Roaring Heights leiden alles behalve een saai leventje in deze stad vol adembenemende wolkenkrabbers en volle stranden. Iedereen komt aan zijn trekken in Roaring Heights; of je nou wilt chillen op de boulevard, snel carrière wilt maken of thuis stijlvolle feesten wilt geven. Er zijn allerlei nieuwe kansen binnen handbereik, dus je kunt zelf bepalen hoe jij je tijd in Roaring Heights spendeert!

Aanbevolen materiaal dat je met extra SimPoints kunt krijgen:
Je kunt de extra SimPoints die je bij de Gouden Editie-bundel krijgt vrij spenderen, maar wij raden De Boulevard aan. Deze locatie is speciaal ontworpen met Roaring Heights in het achterhoofd. Bij deze locatie hoort ook het premium materiaal van de Hemelhoge Achtbaan. Meer details bekijken>

Hij is eindelijk verkrijgbaar en de fans die kunnen de nieuwe stad eindelijk verkennen. De wereld is wel verbonden aan de herkende bundel, maar voor de meeste fans is die verbinding geen probleem en kunnen hem aanschaffen.

Wil je hem kopen of informatie ophalen klik dan op de store link:Sims 3 store

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *