Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store Uitverkoop

Sims 3 store: Aanbiedingen

De Sims 3 Store uitverkoop
Er is weer een uitverkoop in de Sims 3 Store. Alle spullen die in verbinding, staan met het kortingskaartje vind je in het Overzicht. De grote aanbiedingsactie heeft natuurlijk een tijdloper en die verloopt rond 19 december.

Sowieso is er een kortingsactie, maar profiteer ook van de fijne voltooi je set!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>