Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Accessoires Pakketten, De Sims 3 PC en De Sims 3 Uitbreidingen

YouTube en De Sims 3 Copyright

Zomer
Afgelopen week schrokken een aantal grote YouTubers toen zei te horen kregen dat er een copyright zat op de spelletjes die zij spelen, en laten zien op YouTube. Velen van hun hebben ook een waarschuwing gekregen, maar hoe zit het nu met De Sims 3? Mogen die spelers het wel gewoon laten blijven zien? SimGuruWeb heeft hierover een post gemaakt op de TS3 site.

|  YouTube en De Sims 3 Copyright |

2 gedachtes over “YouTube en De Sims 3 Copyright”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>