SN: De Sims 3 Kerst Marathon 2013

De koude kerstvakantie staat voor de deur en dat geeft de richting aan om te Simsen! De leden die vol met energie zitten en het leuk lijken om weer eens lekker lang te Simsen! Kunnen uiteraard meedoen aan de Marathon, die wij gaan organiseren in de vakantie!
Wij hebben uiteraard twee datums geprobeerd te prikken die het beste uitkomen voor ons en hopelijk ook voor jullie!

Voor de Marathon is er een nieuw forum gedeelte die speciaal voor de uitdagers geproduceerd is. Dit forumgedeelte is alleen geschikt voor de mensen en uitdagen die in verbinding staan met de Marathon.

De twee datums die wij hebben geprikt voor jullie zijn op: Vrijdag 27 december en Vrijdag 3 januari. Zijn de twee datums geschikt voor jou? Schrijf je dan in!

| SN: De Sims 3 Marathon inschrijf topic |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Wedstrijden