Modificaties in Simcity

De Offline mode brengt ook grote voordelen voor mods – aanpassingen of nieuwe dingen gemaakt door spelers. Zo kan iedereen vanaf nu al mods installeren voor Simcity, zoals dat ook kan voor De Sims 3.

Echter zijn er voor het maken en gebruik een aantal regels van EA:

1.Mods mogen het spelplezier niet van anderen storen. Ook mogen Multiplayer onderdelen zoals topscores en handel niet beïnvloed worden.
2.Mods mogen geen inbreuk plegen op copyrights, geregistreerde handelsmerken, patenten, bedrijfsgeheimen, of intellectuele eigendommen van een derde partij. Mods mogen ook geen content bevatten dat tegen de wet, lasterlijk of gemeen is en mag niet de privacy kwetsen van andere personen. Bedreigende, storende, misbruikende, hatelijke of racistische inhoud is ook uiteraard niet toegestaan.
Simcity heeft ESRB Everyone 10+ en PEGI 7 leeftijdsbeeordelingen wat betekent dat content geschikt moet zijn voor deze leeftijden.
3.Mods mogen geen aanpassingen maken aan .com, .exe, .dll, .so of andere uitvoerbare bestanden.
4.De voorwaarden van de Simcity EULA en EA’s dienst voorwaarden zitten ook speciaal in deze regels. Wanneer inhoud van deze regels in conflict zijn of gaan met deze regels dan zijn de EULA en dienstvoorwaarden van EA het belangrijkste.
5.EA heeft het recht om de toestemming van het gebruik, de distributie en het aanmaken van mods terug te trekken ten alle tijden en op eender welk tijdstip dan ook alle mods uit te schakelen. Ook mag EA actie nemen tegen spelers die de ervaring van anderen kwetsen.

Mods maken

EA wilt iedereen aanraden om zelf te proberen om mods en nieuwe content te maken voor Simcity. Indien spelers dit doen wil EA ook graag jouw content promoten en distribueren. Dit is volledig gratis voor de spelers.

Mods moeten ten allen tijden ook gratis zijn en mogen het best niet verkocht worden.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *