4 februari een speciale dag!

De Officiële Twitter van De Sims 3 heeft aan de fans laten weten dat we onze ogen open moeten houden, want 4 februari bestaat De Sims 14 jaar! Wat wij precies op deze verjaardag kunnen, verwachten is uiteraard niet bekend.

31 reacties

  1. Dat dacht ik ook en 2000 is mijn geboortejaartal :3

   En ik denk ook dat we dan weer informatie krijgen over de sims 4!

   Ben heel erg benieuwd

   1. ja maar de titel is vreemd.

    Iedereen weet dat 4 februari EA grote sims contests geeft enzo.

    ja vast nieuws over de sims 4, maar verder is het gewoon een dag om de sims te vieren.

  1. Ik vind het ook erg snel gaan ik weet nog dat ik de sims 1 wouw spelen maar mijn zus zij dat ik het niet kan spelen omdat het te moeilijk was :3

  1. Hallo Joop,Als eerste de beste weesnn voor een prachtig mooi 2012.Ik ga niet kiezen op kwaliteit want dat zou de kwaliteit van de 3 niet gekozen opnames echt te kort doen.Alle 4 zijn ze namelijk super.Maar ik kies op basis van emotie en wordt het nr. 1 de muskus eend (gewoon omdat we er zelf 1 hebben)LG, Karina

 1. Ik ben ondertussen 35 (1978) en heb het hele sims-gebeuren meegemaakt. Het begon allemaal met simcity (eind jaren 80) waar ik groot fan van was, toen de sims. Nu speel ik Sims eigenlijk alleen om dagboeken, screens en sims mee te maken 😉

 2. Jullie uit 1995/1996 te oud voor de Sims? ik ben inmiddels 25 en ik doe het ook nog. Niet zo vaak meer maar zo op z’n tijd vind ik het echt heerlijke ontspanning. Vooral een huis bouwen, niet zozeer het spelen.
  En een collega van mij van bijna 30 doet het ook nog!
  Het mooie is inderdaad zoals hierboven aangegeven de hele ‘evolutie van de sims’. Ik begon met Sims toen ik 11 was. (sims 1, het eerste deel en in het engels. Ik snapte er helemaal niets van! Mijn geld was op, wist niet wat ik moest doen en de dochter van de familie Kerkhof verdronk in het zwembad omdat ik geen trappetje had gemaakt (waar ik geen geld voor had) Uiteindelijk alle uitbreidingen gehad van Sims 1 waarvan Vakantie (naar de sneeuw!!) mijn favoriet was. En Abracadabra was mijn laatste uitbreiding, zooo gek was ik daarvan en ik heb die nog jaren gespeeld toen Sims 2 al uit was! Toen ik ben overgestapt op Sims wilde ik niet anders meer, ik heb dit nog ongeveer 2 jaar gedaan tot Sims 3 uitkwam.. En daar ben ik nu, met alle uitbreidingen 🙂 maar soms mis ik nog een beetje de nostalgie van Sims 1. Terwijl als ik het nu zou doen het helemaal niet meer leuk zou vinden. Maar ik heb er zulke goede herinneringen aan. Uren proberen zoveel mogelijk toverspreuken te ontdekken uit het toverboek, of proberen alle prijzen te winnen bij de kraampjes op Vakantie. En het ‘voetjevrijen’ in het restaurant van Hot Date terwijl je op je drie gangen diner wacht. En in de speelgoedwinkel en snoepwinkel kon je maar 2 dingen kopen uit het rek en dat cadeau geven aan de ander. maar dat had gewoon wat! Het had gewoon een soort magische spanning dat spel en misschien kwam het doordat ik toen op een leeftijd zat die de meesten van jullie nu hebben. Ik heb het spel nooit meer zo ‘gevoeld’ als de allereerste versie van Sims. Ik vind het nu nog steeds geweldig, maar meer om het huizen bouwen en families maken!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *