Eerste Simcity mods

Sinds EA modificaties toelaat voor Simcity zijn er al vrij snel een aantal leuke gratis modificaties vrijgegeven. MaxisGuillaume, een ontwikkelaar van Simcity heeft zo ook zelf al een aantal modificaties gemaakt. Voor onze SimCity spelers hebben we hieronder een leuk overzichtje van de leukste mods van hem gemaakt!

Simcity

Uitgebreide werknemers uitleg
De meest recentste mod van MaxisGuillaume voegt aan de kadertjes van gebouwen handige informatie toe waaran je kan zien hoeveel sims er nu precies kunnen werken. Handig voor als je niet zeker weet hoeveel woonwijken je moet maken!

Dichtere wegengidsen
Als jij je stad altijd uitplant met de gids voor wegen maakt dan kan het handig zijn om deze modificatie te installeren. Doordat de gidsen voor het trekken van wegen dichter bij elkaar komen bespaar je dus ruimte waardoor je een grotere stad kan maken!

Budget map bij Overheidspaneel
Als je het overheidspaneel open doet en je deze mod geïnstalleerd hebt zal je vanaf nu extra informatie krijgen! Zo zal je precies kunnen zien waar alle kosten heen gaan rechtstreeks in het spel. Ook zullen gebouwen die niet actief zijn in het donkergrijs weergeven worden.

Indien je graag één van deze modificaties wil installeren kan je een overzicht vinden op deze pagina. Een SimCity modificatie kan je snel installeren door de meegeleverde bestanden uit te pakken en in de “SimcityData” map te slepen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als SimCity

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *