De vijf leukste dingen om met De Sims te doen

SimGuruArgus heeft zijn 5 favoriete gamebezigheden gedeeld.

Wij hebben uiteraard een klein deeltje van de tekst geciteerd, maar als jij de vijf leukste dingen om met de Sims te doen wilt lezen klik dan hier: De vijf leukste dingen om met De Sims te doen!

De wereld van De Sims is één groot leeg canvas waarop je elke afbeelding kunt schilderen en elk mogelijk verhaal kunt vertellen. We dachten dat het wel leuk zou zijn om te zien hoe de ontwikkelaars hun eigen game eigenlijk spelen. Dit is de eerste uit een serie blogs waarin ze praten over hun manier van spelen. We hebben ook een link toegevoegd zodat je de dingen kunt doen die zij leuk vinden om te doen, of er zelf een draai aan geven.

Ik ben een beetje ondeugend als het aankomt op het spelen van De Sims. Persoonlijk probeer ik dingen te doen die ik in mijn dagelijkse leven nooit zou doen, maar die ideaal zijn om met mijn Sims uit te proberen. Oké, dingen gebeuren niet altijd zoals ik ze in mijn hoofd had, maar ik geniet altijd van het resultaat. Hier zijn vijf dingen die ik geweldig vind om met mijn Sims uit te halen:

1. Naakt rondrennen Sims 3 blog
De wind in het haar van je Sims, de gepixelde huid – wie moet er nu niet lachen als je je eigen Sims in hun nakie ziet rondrennen? Toen naakt rondrennen voor het eerst in De Sims 2 Studentenleven werd geïntroduceerd en daarna opnieuw in De Sims 3 Studententijd, heb ik nooit meer iets anders willen doen. Het werd al snel mijn populairste bezigheid. Je kunt geen betere indruk in een nieuwe stad maken dan je Sims te laten strippen en naakt door de stad te laten rennen, toch? Mijn Sims geven altijd de beste feesten, chillen altijd met de sportiefste luitjes en ik krijg er nooit genoeg van om mijn Sims te inspireren om nog meer lol te beleven.

7 reacties

 1. Ik mis de lol waarschijnlijk omdat mijn sims allang niet meer gepixeld zijn… Hoe dan ook, op de vraag ‘wie moet er nou niet lachen…’: ik. (hoewel ik het met de opmerking dat Sims 3 haar langste tijd heeft gehad ook niet eens ben, weet me er nog prima mee te vermaken;-))

  1. edit: Deze guru simst zelf duidelijk helemaal niet, anders zou hij weten dat een Sims 3-sim er niet om maalt als je de ladders uit het zwembad verwijdert 😛

    1. Ik ben heel slecht, ik denk dus dat heel iemand anders dat plaatje heeft geschoten en dat de guru daarna zijn tekstje erbij geflanst heeft zonder te kijken 😉

     “Ik lig elke keer weer compleet in een deuk op het moment waarop ik de ladder verwijder (voor de honderdste keer of zo) om te kijken wat er gebeurt.”

     Nou, lieve guru, dan krabbelt je sim dus gewoon op het droge en steekt zijn tong naar je uit 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *