De Sims fotoboekactie

De Sims fotoboekactie

Inmiddels heb je vast wel door dat De Sims 14 jaar bestaat en bij zo’n verjaardag hoort natuurlijk een bijzonder iets. Dit iets zal komen in de vorm van een herinneringenboek van De Sims, maar dit moet natuurlijk gevuld worden en daarom heeft EA Nederland een hele leuke actie bedacht. Aangezien iedereen wel een bijzondere herinnering heeft aan De Sims mogen de spelers dit boek vullen met deze herinneringen in de vorm van een screenshot van je spel, een foto van je collectie of misschien wel iets dat je zelf hebt gemaakt dat met De Sims te maken heeft. Heb jij zo’n foto? Stuur deze dan naar info@simsnieuws.nl en wij zullen deze doorsturen naar EA! Let Op: Je kunt tot en met 13 februari middernacht, inzendingen na deze tijd zullen niet meer verstuurd worden.

Voorwaarden:

– Je woont in België of Nederland.

– Ben je jonger dan 16 dan moeten jouwe ouders/verzorgers toestemming geven door middel van een brief en handtekening die je bij de mail voegt.

– Door mee te doen aan deze actie stem je erin mee dat jouw afbeelding gebruikt wordt door EA. (Ook als niet winnaar kan jouw foto gebruikt worden).

– De afbeelding moet opgeslagen worden op 300 DPI en 100% kwaliteit.

– Het bestandsformaat moet JPEG zijn.

– In je mailtje vermeld je de volgende punten: Naam van Simsnieuws, dat je toestemt met het gebruik van je plaatje, je naam, je leeftijd en een korte toelichting bij het plaatje.

Let goed op dat je voldoet aan deze voorwaarden, bij vele aanmeldingen zijn wij niet in de gelegenheid om ze allemaal op tijd te checken en terug te sturen als er iets mis is. Wij hopen dat velen van jullie mee zullen doen en zijn zelf ook heel benieuwd naar jullie herinneringen! Nogmaals, stuur jouw mail met foto voor 13 februari 00:00 naar info@Simsnieuws.nl en zorg dat je voldoet aan de wedstrijdvoorwaarden.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *