Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Kleine Sims 4 Teaser

avatar

SimGuruSarah heeft op Twitter haar profielfoto bijgewerkt naar haar eigen Sim in De Sims 4. Zoals we aan het plaatje kunnen zien is het haar van de Sims al flink verbeterd in vergelijking met het eerste beeldmateriaal!

5 gedachtes over “Kleine Sims 4 Teaser”

  1. Jo-Anne

    Dit is wel weer in CAS, ik ben benieuwd naar nieuwe ingame-plaatjes. Tot dusver vind ik ze in het spel namelijk erg op elkaar lijken. Volgens mij willen ze veel meer de strip-/komische kant op met deze editie. Daar past dit haar wel bij.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>