Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Live uitzending: De Sims 1 Abracadabra

Abracadabra

Op 27 februari komt er een speciale uitzending. Via deze live uitzending wordt er gespeeld met het prachtige, oude spel De Sims Abracadabra. Wij proberen de uitzending online te zetten, want het is altijd grandioos om het oude spel weer eens terug te zien!

2 gedachtes over “Live uitzending: De Sims 1 Abracadabra”

  1. sammertje

    Roep al vanaf de sims 2 de ze die uitbreiding net als huisdieren bij elke sims weer terug moeten laten komen je kon er zoveel doen en gaf een heerlijke magische sfeer in het spel. Ook zou ik graag de uitbreiding de sims gaan het maken bij 3 of 4 terug willen zien. Maja of dat ooit gaat gebeuren?? blijven hopen 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>