De Sims 4: Een nieuw gerucht heeft het pad bewandeld

Een gerucht over de release datum van De Sims 4 heeft eerder het pad bewandeld. Dit gerucht heeft weer een dikke verbinding rond zijn middel gekregen. Het gerucht beweert dat de Sims 4 in de week van 15 september wordt verwacht en voor Nederland wordt dat 18 september.

De geruchten vliegen in het rond, maar er is nog niks vastgesteld. Hopelijk krijgen we binnenkort te horen of het waar is!

Het vorige gerucht:

Er gaat een gerucht rond dat de Braziliaanse Sims blog heeft gemeld dat De Sims 4 in september 2014 wordt uitgebracht. Deze informatie is uiteraard niet eerder waargenomen in artikels over De Sims 4.
Misschien gaat het hier om een kleine miscommunicatie of een duidelijke hint richting september, want het Braziliaanse artikel is alweer aangepast naar het najaar 2014.

*Update* – Since posting this article, EA has changed the wording of the sentence in the Brazilian blog. Given that September is “Spring” for Brazil, we know that this was a quick “fix” by EA Redwood.

Before: “We have many surprises in our sleeves, believe me when I say that September 2014 will come in a flash.”

After: “We have many surprises in our sleeves, believe me when I say that autumn 2014 will come in a flash.”

SimsVip

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

3 reacties

    1. ^ klopt! ik liever meer informatie hoe het eruit gaat zien want ik weet toch al dat het in het najaar is 😉 en dat is nog even niet… ik wil de release datum ong. horen rond juli ofzo 😀

  1. En waar maakt EA zich nu druk om met dat Najaar versus September? In Nederland en de VS valt september in het najaar lijkt me. Ik snap hun probleem dus niet. Wij hebben er toch gen boodschap aan dat in Brazilië september in het voorjaar valt?
    Bovendien dat het in het Najaar uitkomt weten we toch allang? Dus in Nederland en America komt hij in September uit, dus in het najaar en in Brazilië in mei 2015, want dan is het daar najaar.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *