Graham Nardone geïnterviewd over De Sims 4

Sims 4

Heel langzaam druppelt er nieuws binnen over De Sims 4, maar dan ook wel met een ontzettend traag tempo. Ditmaal heeft Graham Nardone, geïnterviewd door GamesTM, het over SmartSim en hoe dit de Sims nog realistischer maakt en dat daar de focus ligt voor De Sims 4. Hiermee wordt natuurlijk bedoeld realistischer in keuzes en gedrag, niet nog realistischer in hoe ze eruitzien zoals we allemaal wel kunnen concluderen. Klik op de link onderaan de quote om het gehele stuk te lezen!

games™ recently sat down with The Sims 4 associate producer, Grahame Nardone, to talk about how the Sims is changing for its next instalment, new technologies in the series and how amoral players will have fun in the life-simulating sandbox…

For a game that was originally made as a satire on the suburban domestic dream of middle-America, the Sims franchise took an unfortunately capitalistic turn in its last iteration – The Sims 3 may as well have been called ‘DLC: The Game’, with so many blatantly consumerist and unashamedly branded content drops coming to form the central experience of the entire game.

The Sims 4 is a killswitch for that, it seems – having been in development for three years, the game has been taken on a journey through various development teams, each reworking and reengineering core aspects of the game in a systematic process that’s seen every element of the game scrutinised. The foucs this time has been on what makes a Sim a Sim – that is to say, Maxis is paying close attention to what makes our digital alter-egos even more human.

Klik hier om het gehele artikel te lezen

25 reacties

    1. bij mij ook hoor 🙂
     maar ik zit nu in de 2de dus.. :’)
     en die google translate doet het ook zo raar vertalen..

    2. wel, bij mij niet, in België krijg je engels pas vanaf het 2e, ben jaloers op alle mensen die in 2000 geboren zijn…IK WIL OOK ENGELS LEREN!!! dan snap ik eindelijk iets van zowat…Alles

    1. Op wat voor school zat jij? Want mijn buurmeisje zit op een niet 100% normale school en die krijgt nu ook al engels(ze zat vorig jaar bij mij in de klas)

  1. Nope 🙂 bij mij: 5e leerjaar(groep 7) frans en 2e middelbaar engels, en verder daarna ook nog duits, ik denk in het 4e dan vanaf het 5e (?) kan je ook door de middag spaans volgen.

    1. Er staat vrijwel/geen nieuwe informatie in dus zó speciaal is het ook weer niet. Veel mis je niet.

    2. Huh wat? Ik zeg dat er vrijwel geen nieuwe informatie in staat dus het artikel is niet speciaal. Ik legde nadruk op speciaal omdat dit het eerste artikel is in een vrij lange tijd en ik best kan begrijpen waarom Gitte hem zou willen lezen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *