Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Uitdaging van de Maand

Uitdaging van de maand – maart

Banneruitdagingmaart

Tegen beter weten in voelen we ze wel al, de welbekende lentekriebels. Hoe kunnen we ook anders, het kwik ligt elke rond de tien graden en er zijn veel bloemetjes te spotten. Toch is het nog niet zo ver. Gelukkig heeft de echte temperatuur geen invloed op onze Sims wereld en kunnen we daar de lente vieren wanneer we willen! Dat is dan ook de uitdaging van deze maand. Laat ons zien hoe de lente eruitziet in jouw Sims wereld.

Je hebt tot en met 24 maart 20:00 om drie (of meer) screens te delen waarop je jouw lente laat zien!

Klik hier om naar het topic te gaan om jouw screens in te leveren.

Geef een antwoord Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *