De Sims Fankunstwerk – De SimGurus wil dat van jou!

Hallo, Simmers!

Jaren geleden is het De Sims-team naar Redwood Shores verhuisd – we kregen een blitse nieuwe verdieping met een blitse nieuwe inrichting en we mochten de vergaderruimten zelfs een naam geven (Blaasknapper en Sociaal Konijn 🙂 en het helemaal van ons maken. En nu hebben we opnieuw de kans gekregen om onze studio een make-over te geven! Het is tijd om wat nieuwe decoraties op te hangen en de muren een likje verf te geven en daar hebben we jullie hulp bij nodig! Jullie maken zo’n ENORM onderdeel uit van waarom wij doen wat we doen: jullie creativiteit inspireert en motiveert ons voortdurend. We zouden een paar plekken in onze studio willen inruimen met JULLIE creaties. Wat betekent De Sims voor jou? Schilderijen, schetsen, collages, digitale kunst – wat is jouw inspiratie? Stuur ons je kunst: iets dat staat voor jou en De Sims (elk De Sims-product dat je heeft geïnspireerd). We zetten een galerie op die speciaal is gewijd aan onze fans.

Wat heb jij gemaakt? We willen dolgraag je creaties zien die door De Sims-games zijn geïnspireerd – van de allereerste De Sims, tot De Sims 3, of een van de consolegames (De Urbz hadden trouwens een ge-wel-di-ge stijl)! Kunstwerken kunnen uit het volgende bestaan:

Foto’s
Collages
Schilderijen, tekeningen, schetsen
Met de hand gemaakte kunstwerken die op de muur kunnen worden opgehangen
Stuur je fysieke creaties naar:

De Sims
209 Redwood Shores Parkway
Redwood City, CA 94065

Kun je niets opsturen, maar wil je wel iets met ons delen? We accepteren ook digitale kunstwerken! Stuur je digitale creaties die door De Sims zijn geïnspireerd naar: Simleaderalpha@ea.com met als onderwerp: Artwork for the SimGurus

We kunnen niet wachten om te zien wat je ons stuurt! Houd onze kanalen in de gaten want we zullen zeker een paar van de creaties laten zien!

Bedankt dat je deel uitmaakt van de bijzondere wereld van De Sims.

Lyndsay

Bron: The Sims!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *