Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Happy St.Patricksday!

stpatricksday
Ondanks dat St.Patricksday hier niet echt gevierd worden, misschien door studenten die het een goed idee lijkt om veel te drinken en een goed excuus te hebben voor school. Ondanks dat het hier niet echt gevierd wordt gaan de Ieren er wel op los. EA vroeg zich af hoe jij St. Patricksday viert, bij ons is meer de vraag: Wat hebben jullie vandaag gedaan?

Bron foto: The Sims Facebook

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>