Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Caption Contest, Dagboek van de Maand, Site Nieuws, Uitdaging van de Maand en Wedstrijden

SN Mededeling: Badges

captioncontest1kopieDagboekvdmaandkopieUitdagingvandemaandkopie

Komt dat zien, komt dat zien! SimsNieuws heeft iets nieuws, jazeker iets nieuws, vers vanuit de fotosoep presenteren wij u de badges voor de winnaars van: ‘Dagboek van de Maand’ , ‘Caption Contest’ en ‘Uitdaging van de Maand’ . Mocht jij z’n gelukkige winnaar zijn, dan mag jij voortaan de link van deze badges kopiëren en in jouw onderschrift zetten.

3 gedachtes over “SN Mededeling: Badges”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>