8 reacties

  1. op de 8 ste rij (1ste screen), zie je wat je sims zien op tv (trailers van de sims 3). ik denk dat de sim kijkt naar een avontuurzender.

    ps: net zoals dat als je in de sims 3 tv kijkt, je trailers van de sims 2 ziet.

  2. En bij de sims2 was het waarschijnlijk van de sims1 en als er over een jaar 5 een sims5 uitkomt, zal het wel uit de sims4 komen.(als er ooit een sims5 komt, ik had eerlijk gezegd niet eens een sims4 verwacht)

    1. Er is een presentatie geweest in San Francisco voor ontwikkelaars van computergames en daar was EA met een toelichting van het vermogen van de nieuwe sims meerdere dingen tegelijk te doen (multitasking). Daar zijn deze – niet eerder vertoonde – screens gebruikt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *