Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Accessoires Pakketten, De Sims 3 PC en De Sims 3 Uitbreidingen

Bol.com: Sims Super Sale

Bol.comBulkdeal

 

Een goede aanbieding is nooit weg en nu is De Sims 3 goed afgeprijsd! Heb jij je collectie nog niet compleet met dat ene pakket dat je zo graag wilt? Neem dan een kijkje bij Bol.com om je collectie compleet te maken! De Bol.com bulk dagen duurt 10 dagen, dus profiteer snel van deze actie!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>