Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

De Sims 3 Store: Informatie over de bakkerij set

Eindelijk hebben we de bevestiging gekregen dat we de bakkerij in de store kunnen verwachten! Deze bakkerij hebben we eerder kunnen, waarnemen in de Sims 2!

Deze nieuwe bakkerij set wordt uiteraard in april verwacht, maar op het forum van De Sims 3 kan je alvast informatie lezen over de nieuwe set! Uiteraard hebben we een stukje geciteerd.

I’m so glad we can start talking about the Deliciously Indulgent Bakery that’s coming in April! I must have added ten pounds just designing this venue. But now that SimGuruTaterTot has posted this exciting new image, let’s grab a cupcake and chat a bit about what all you’re seeing in this picture. Bakkerij

Voor meer informatie ga je naar: The Sims 3!

5 gedachtes over “De Sims 3 Store: Informatie over de bakkerij set”

  1. Leonie

    Hoi,

    Ik heb de bakkerij zojuist in mijn game gezet. In eerste instantie waren alle schappen vol en zag het er geweldig uit! Maar nu zijn ze leeg (gekocht) en worden er geen nieuwe taarten gemaakt. Er loopt geen kok rond, alleen 2 kassa medewerkers. Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen? Het is niet mijn bakkerij, dus ik wil ze ook niet zelf bakken 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>