Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Offtopic en Site Nieuws

Sebas heeft het De Sims 3 Herinneringsboek gewonnen!

simsEen tijdje geleden deden wij de oproep op onze site om foto’s van je Sims te maken voor EA, EA heeft deze foto’s verwerkt en Sebas is de gelukkige winnaar van het herinneringsboek! Super cool en gefeliciteerd Sebas!

 

10 gedachtes over “Sebas heeft het De Sims 3 Herinneringsboek gewonnen!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>