Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Welkom bij het team Rudy!

6867
Hiep Hiep Hoera! Het SimsNieuws team is weer een teamlid rijker, dit maal komt Rudy ons team versterken met zijn magische handjes! Rudy zal zoals ieder teamlid als eerst een proefperiode in gaan van twee maanden. Namens het SimsNieuws team heel veel succes en plezier!

9 gedachtes over “Welkom bij het team Rudy!”

    1. Rudy

      Ik ben bij het team gekomen om hoofdzakelijk gidsen te schrijven/advies te geven over voornamelijk de wat technischere onderwerpen. Je zult er op den duur waarschijnlijk vanzelf wel iets van zien, omdat ik het op dit moment ook nog wat moeilijk vind om precies goed te beschrijven. Daarnaast ga ik waarschijnlijk ook nog iets doen met downloads voor SN, maar dat staat nog niet vast. 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>