Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

SimsVIP: De Overheerlijke Overmatige Bakkerij overview

Bakkerij1

SimsVIP heeft een hele mooie overview gemaakt van de Overheelijke Overmatige Bakkerij gemaakt. Hierin kun je precies zien wat je met de bakkerij kunt en wat je allemaal precies krijgt. Als je dus nog twijfelt over de set is dit zeker een aanrader om hier naar te gaan kijken!

| SimsVIP: De Overheerlijke Overmatige Bakkerij Overview |

9 gedachtes over “SimsVIP: De Overheerlijke Overmatige Bakkerij overview”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>