De Sims 3 Store: Tweede deel van bohemien-tuin

Hey Simmers!

SimGuruCopeland mentioned in February that the Bohemian Garden was part of a 2 part series, where we reimagined the popular Mansions & Gardens pack from The Sims 2. Well, Part II is coming out in May! Stay tuned to this thread as we continue to update you with new details about the new set.

Have a great weekend! Hey Simmers!

SimGuruTaterTot heeft via het forum gemeld dat we een tweede deel van de bohemien-tuin in de Sims 3 Store kunnen, verwachten. Deze nieuwe set wordt in mei verwacht en is dus een deel van de Bohemien-tuin.

Hopelijk krijgen wij binnenkort een scala aan informatie over de nieuwe set. We houden jullie op de hoogte!

12 reacties

 1. Omg. Moet ea nodig geld hebben ofso doe het gewoon bij elkaar.. typisch.. doe dan bij de sims 4 jaargetijden deel 1 zomer en herfst en jaargetijden deel 2 winter en lente.. oeps ik breng ze in gedachten..

  1. Gelukkig is jaargetijden er al…En ik vind dit ook best wel stom -_- en die mensen zijn waarschijnlijk al stinkend rijk…Door al die domme naïeve simmertjes die maar geld blijven verspillen aan uitbreidings/accesoire-pakketten en storespullen!

   1. niet dat ik er veel last van heb, die uitbreidingspakketten en accesoirepakketten heb ik gekregen en de rest download ik illegaal…

 2. En laat dat laatste sinds gisteren nu verboden zijn in Nederland en dat hier op de site over te hebben, wat altijd al was.

 3. Downloaden is alleen illegaal geworden voor handelaren. Als particulier heb je hier geen last van. Lees de details!

 4. Downloaden van games is altijd al illegaal geweest. Het downloaden van muziek en films is nu echter daadwerkelijk illegaal geworden doordat het Europese Hof heeft bepaald dat dat nu zo is. (Eerst viel dat nog onder de thuiskopieheffing.) De regeling is echter eerder bedoeld om beter achter de uploaders van illegale downloads aan te gaan en zo de bron te vervolgen. 😉

  Maar laten we nu gewoon maar weer ontopic gaan. 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *