Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

De Sims 3 Store: Een L-vormige trap in de mei set!

mei setHint #2: Today’s hint isn’t exactly a brand new item, but it is going to be included in May in a new, fantastic way The last time we made L-Shaped stairs they were very industrial. This time they’re perfect for your not so humble home.

2 gedachtes over “De Sims 3 Store: Een L-vormige trap in de mei set!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>