Toen & Nu – mei 2014

toen & nu - mei 2014

Voor deze uitdaging van de maand (mei alweer!) laten we ons inspireren door de nieuwe store set ‘De Toen & Nu Eeuw Villa’. Alleen pakken wij het anders aan, want dit huis was ooit mooi en is toen in verval geraakt, en wij gaan juist het omgekeerde doen!

Kies een bestaande woning in een stad naar keuze. Maak screens van hoe het huis eerst was en begin daarna met heel de boel om te gooien! Kies je voor drastische uitbouwen, een compleet nieuwe verdieping erbij, of geef je de boel alleen een nieuw likje verf of een strak interieur? Het mag allemaal! Laat vooral je eigen creativiteit de vrije loop gaan, en wie weet wat voor paleisje jij van een bestaande woning kan bouwen? Laat in ongeveer twintig screens zien hoe jij een bestaande woning omgebouwd hebt tot een gloednieuw paleisje.

| Klik hier om mee te doen |