Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

SimsNieuws aankondiging: Forum aanpassingen


Op het moment zijn er veranderingen aangepast op het forum, in de komende dagen gaan wij ook nog eens oude topics verwijderen die ouder zijn dan het jaartal 2012. Een grote klus, dus houd er rekening mee dat de helft er nog rommelig uit kan zien.

De Sims 3 uitbreidingen zijn allemaal naar De Sims 3 uitbreidingen hoofd forum gegaan. Zo hoeven we niet zoveel naar beneden te scrollen, scheelt weer! Hetzelfde geld voor de Accessoires pakketten.

In Overige De Sims games zijn
Middeleeuwen, Simcity, De Sims 2 en De Sims Freeplay toegevoegd.

Nogmaals, wij zijn nog niet helemaal klaar met het opruimen van het forum. Dit gaat de aankomende dagen/weken nog door ! Bedankt voor jullie geduld. Mocht je nog iets raars tegen komen op het forum, druk even op F5!

2 gedachtes over “SimsNieuws aankondiging: Forum aanpassingen”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>