Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 Creëer een Sim video !

18 gedachtes over “De Sims 4 Creëer een Sim video !”

 1. Joe

  Dit is echt zo cool en het is helemaal anders dan de pre-alfa! Alle menu’s zijn meer naar het midden gebracht, wat ik wel kan waarderen. Het maakt me geen moer uit dat het haar volgens sommigen plastic-achtig is, het gaat om de gameplay (dus de 3 modi: leef- koop- en bouwmodus) en C.A.S.

  1. Jo-Anne

   Hmm, als ik wikipedia er op nasla: Met de term gameplay wordt bedoeld hoe een gebruiker een computerspel ervaart of de elementen van het spel zelf. Hierbij kan worden gedacht aan de besturing maar ook de controle over het weergegeven visuele standpunt. Meestal wordt bij het beoordelen van een computerspel ook gekeken naar muziek en geluid, visuele aspecten (graphics) en herspeelbaarheid (is het spel het waard om opnieuw te spelen?).
   Ben het daarmee eens, zeker bij een simulatiespel. Het is belangrijk hoe het oogt, zeker de poppetjes waarmee je speelt.

   Maar goed, ik vind het er goed uitzien. Lekker flexibel en eerlijk gezegd vind ik dat haar prima.

 2. Morsmordre

  Op zich vind ik het leuk dat je nu op deze manier sims kan maken. Maar die hele cartoon stijl spreekt me gewoon absoluut niet aan en daardoor wordt de sims 4 een no go voor mij.

 3. Ansjj2

  Wat mij ook opvalt is dat er overal voorlopig of kan niet overeenkomen met echte gameplay. Dat vind ik een beetje jammer, ben voor nu wel blij dat het er beter uit gaat zien, maar tot nu toe heb ik niet meer gezien dan op gamescom! (Naar mijn mening)

 4. Daantje_1992

  Ik ben al een stuk enthousiaster, voor mij is eigenlijk het enige belangrijke dat het spel/leefmodus soepel loopt, met de Sims 3 heb ik zo veel problemen dat het bijna niet eens leuk meer is om te spelen. Ik kan denk ik wel wennen aan de cartoon achtige look, in het begin vond ik het niks, maar eigenlijk is het wel leuk! Zo blijven het sims en geen real-life mensen:D Ik ben erg benieuwd naar de koop/bouwmodus!!

  1. Joe

   ik gaf persoonlijk al niet om de look van de sims (niet zoveel). het moeten sims blijven.

   ik snap ook wat je bedoelt met de sims 3 (en dan niet vergeten de laadschermen, Grrr).

   ik ben ook benieuwd naar de koop/bouwmodus en leefmodus.

 5. Joe

  aan de ene kant vind ik het jammer dat er maar 3 keuzens zijn qua loopstyle maar ja, beter 3 dan geen). en mijn gevoel zegt hierover dat er in toekomstige uitbreidingen nieuwe looopstyles bijkomen, maar eerst maar wachten op DE SIMS 4.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>