Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Drie nieuwe Creëer een Sim screens van De Sims 4

Gisteren zijn er maar liefst drie nieuwe creeer een Sim foto’s toegevoegd op het internet. Op deze geweldige foto’s zie je een Sim met een tattoo sleeve, drie verschillende stijlen van een Sim en Bella Goth! Wauw! Kunnen jullie nog wachten tot vanavond? Wij in ieder geval niet meer!
Met dank aan SimsVIP en Simsdomination voor de screens!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>