Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

De Sims 3 Store: Wellicht een Circus Set?

We still have some awesome releases coming to the Sims 3 Store, including a June set with some really amazing content.

One of the Premium Content items for the upcoming set is perhaps the most visually impressive premium content we’ve ever done!

Er zijn weer hints geplaatst op het Amerikaanse forum en Twitter. Deze hints gaan over de toekomstige juni Set. De hints zijn redelijk onduidelijk, maar het lijkt er op dat we een toekomstige circus kunnen verwachten. We weten het uiteraard niet zeker of het iets met een circus te maken heeft!

De nieuwe toekomstige Sims 3 Store Set heeft genoeg premium-materiaal in zijn bezit. Hopelijk krijgen we binnenkort meer informatie!

Bedankt Simsvip en Pinguintech voor het melden!

3 gedachtes over “De Sims 3 Store: Wellicht een Circus Set?”

  1. Snooty

    Krijgen we weer ruim 2 weken hints en vage plaatjes om te raden? Ik snap dat ze wat hype willen creëren maar ik begin er een beetje moe van te worden. Zeg gewoon wat het is!

  2. Lestis

    Ik snap dat ze een hype willen creëren maar ik vind dit persoonlijk eerder storend. Geef op z’n minst een screen. Het kan trouwens ook een dierentuin worden, wat ik eigenlijk liever wil :X

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>