Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Nieuwe Screen

Cas

The Sims Russia heeft deze nieuwe screen geplaatst!

19 gedachtes over “De Sims 4: Nieuwe Screen”

    1. Joe

     ik zie ook geen zwemkleding meer. eend ding dat wel wennen wordt is dat je boven de categorie kiest qua kleding (bv. sportkleding) en als je dan in tops bent (zie je alleen tops voor sportkleding), je moet dan switchen naar broeken om een broek te kiezen (hopelijk leg ik het duidelijk uit). hoop wel dat als je naar de broeken gaat het spel automatisch in de sportkleding-categorie blijft.

  1. Jaro

   In De Sims 3 heb je stijl creëren waardoor je oneindig veel kleuren hebt. Dus het zou juist een achteruitgang zijn als ze stijl creëren weglieten, en enkel meer standaardkleuren toevoegden…

  1. Jo-Anne

   Iedereen hoop op in ieder geval een kleurenwiel (omdat er waarschijnlijk geen Create a Style in zit), maar tot dusver ziet het eruit alsof je uit vaststaande kleuren moet kiezen. Hoop het niet…

    1. Jaro

     In een echte klerenwinkel heb je dan ook de keuze uit 2567 keer zoveel kleren. 😛 Bij kleding is het inderdaad eigenlijk nog niet zo erg, maar bij het bouwen wel… Zonder stijl creëren past niets bij elkaar en kan je dus geen degelijk huis meer bouwen. :/

 1. Jo-Anne

  Je kunt gelukkig toch doorgaans wel uit meer meer dan een paar basiskleuren kiezen;-) Ik vind dat er in creatief opzicht wel iets verloren gaat (ook op het gebied van huizen bouwen en inrichten). Vond dat een heerlijk stukje gameplay.

  1. Froos

   Ik ga create a style ook missen Jo-Anne ik gebruikte het ook vaak. Maar het is wel waar wat Gitte zegt. In een echte kledingwinkel zijn we ook verplicht dat patroon te kiezen en niet zelf er iets opplakken. Daarom hoop ik wel dat de kledingwinkel als uit Sims2 weer terug komt. Met pashokjes 😉

   1. Jo-Anne

    Dat klopt, maar we hoeven gelukkig niet allemaal in dezelfde tint rood, groen of geel rond te lopen, dus ik hoop dat daar wel wat nuances in zijn aangebracht dan. En dat de van tevoren bedachte kleding en andere spullen iets smaakvoller ogen dan in Sims 3… (voorlopig ziet het daar wel naar uit gelukkig) Hmmm, nee, ik vind het toch jammer. Sims is nu tevens een ontwerp- en styleerprogramma, zonder CASt wordt het een consumentenprogramma 😉

   2. Jo-Anne

    Komt overigens bij (sorry voor dubbelpost) dat in het echt er elk seizoen nieuwe kleren in de schappen hangen en andere kleuren en combinaties mode worden. Bij Sims is dat natuurlijk statisch. Nu een kanariegeel trainingspak, over 5 jaar een kanariegeel trainingspak 🙁

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>