Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Bonusmateriaal

Sims screen

De officiële Sims 3 website heeft deze banner geplaatst. Het gaat er op lijken dat er een beloningssysteem wordt verwacht voor de Sims 4. Deze banner heeft ook een link in zijn bezit. Deze link stuurt je door naar een pagina die nog niet beschikbaar is.

Hopelijk, krijgen we binnenkort meer informatie!

2 gedachtes over “De Sims 4: Bonusmateriaal”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>